خواص روغن آووکادو | سایت تفریحی پویه




۲۵ام بهمن ۱۳۹۶ مجله


به لطف سس گوآکاموله که یک سس بر پایه آووکادوست ، به احتمال زیاد شما با آووکادوی محبوب آشنا هستید. ولي آیا تا به حال روغن آووکادو را امتحان کرده اید؟ اصلا می دانید چنین روغنی هم وجود دارد؟

قبلا آووکادوی غنی از مواد مغذی را به عنوان یکی از پنج ماده غذایی سالم رتبه بندی کرده اند. به همین خاطر جای تعجب و شگفتی نیست که روغن اين نیز جزو یکی از پنج روغن سالم قرار گیرد. مطالعات انجام شده ،مزایای روغن آووکادو را شامل پیشگیری از توسعه دیابت، کلسترول بالا، سطوح تری گلیسیرید بالا و چاقی می دانند.

روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، درون فرانسه وضعیت داروی تجویزی را به دست آورده هست. این گزینه تنها یکی از دلایل موجود برای دسترس کردن از روغن آووکادو درون کنار روغن هایی همچون روغن نارگیل هست.

۵ خاصیت روغن آووکادو برای سلامتی:

۱) فشار خون را پایین می آورد:

روغن آووکادو برای افرادی که به دنبال کاهش طبیعی فشار خون یا حفظ فشار خون طبیعی خود هستند، گزينش هوشمندانه ای هست. چربی های تک غیر اشباع موجود درون روغن آووکادو می تواند مزایای زیادی بر روی فشار خون داشته باشد و اگر به تعادل مصرف گردد مزایایی هم برای قلب خواهد داشت. یکی از مطالعات منتشر شده درون مجله آمریکایی Medical Association نشان می دهد که برای داشتن رژیم غذایی سالم تر، جایگزینی جزئی کربوهیدرات با پروتئین یا چربی تک غیراشباع می تواند فشار خون را پایین تر بیاورد، سطح لیپید را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

۲) نشانه های آرتروز را بهبود می بخشد:

آرتروز که یک نوع بیماری مفصلی هست سبب تورم و درد درون مفاصل می شود. این بیماری را می توان به عنوان استئوآرتریت یا آرتریت روماتوئید طبقه بندی کرد. استئوآرتریت زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل از بین می روند و همین امر سبب ایجاد التهاب و درد می شود.این نوع از آرتروز به طور معمول درون مفاصلی که بیشتر مورد دسترس قرار می گیرد(مثل زانو،کفل، ستون فقرات و دست) دیده می شود. آرتریت روماتوئید به خاطر مشکلات خود ایمنی ایجاد می شود که درون اين گلبول های سفید غضروف را تخریب می کنند.

درون فرانسه، ASU عصاره ای هست که از ترکیب آووکادو و عصاره روغن سویا ایجاد می شود و وضعیت داروی تجویزی را برای درمان استئوارتریت زانو و کفل به دست آورده هست. درون دانمارک نیز ASU به عنوان مکمل غذایی برچسب خورده هست. این موضوع به خاطر اثرات ضدالتهابی و توانایی اين برای تحریک رشد غضروف ها و ترمیم اين هاست.

ASU درون آزمایشگاه و مطالعات حیوانی مورد تحقيق قرار گرفته هست. هر دوی این مطالعات نشان دهنده اثرات ضد التهابی اين و تاثیر تحریکی بر روی مولکول های بافت های همبند هست. مطالعات بالینی مختلفی انجام شده و این مطالعات نشان می دهد ASU اثر مثبتی بر روی نشانه های استئوآرتریت کفل و زانو دارد.

بنابراین می توان روغن آووکادو را به عنوان یک ماده ارزشمند برای رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز دانست.

۵) خواص روغن آووکادو برای پوست:

روغن آووکادو برای پسوریازیس و سایر مشکلات پوستی مفید هست.

بیش از ۶ میلیون نفر درون ایالات متحده آمریکا مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند. این بیماری ممکن هست درون هر سنی ایجاد شود هرچند پسوریازیس درون دوران نوجوانی و سالخوردگی به نظر رایج تر هست. پسوریازیس یک مشکل پوستی رایج هست که درون اين سلول های پوستی مرده، خشک و خشن بر روی پوست ایجاد می شود. این موارد همانند نواحی برجسته قرمزی- صورتی هستند که با پوسته های نقره ای و مرزهای قرمز رنگ پوشیده می شوند.

مطالعه انجام شده درون سال ۲۰۰۱ که درون مجله Dermatology منتشر شد، نشان می دهد کرم حاوی ویتامین B12 که درون روغن آووکادو نیز موجود هست، می تواند درمان موضعی طولانی مدتی برای پسوریازیس باشد. بیماران مبتلا به این بیماری که کرم حاوی روغن آووکادو را برای ۱۲ هفته مورد دسترس قرار دادند، بهبود مداومی را درون طول دوره درمانی از خود نشان دادند. روغن آووکادو نقش مهمی درون رژیم غذایی افراد مبتلا به پسوریازیس دارد و می تواند درمان خوبی برای اين باشد.

۴) سلامت قلب و کاهش کلسترول با روغن آووکادو

روغن آووکادو یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول هست زیرا اسید اولئیک تک غیر اشباع زیادی درون اين وجود دارد و همین امر سبب می شود گزينش خوبی برای سلامت قلب باشد. اسید اولئیک همانند سایر اسیدهای چرب امگا۹، می تواند با افزایش سطح HDL، خطر ابتلا به بیمار یهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید HDL کلسترول خوب درون بدن هست. اولئیک اسید درون روغن آووکادو می تواند LDL که کلسترول بد درون خون هست را کاهش دهد.

شواهد موجود نشان می دهد دسترس از اسیدهای چرب تک غیر اشباع اثر مثبتی بر روی کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری قلب دارد. شواهد موجود از مطالعات بالینی کنترل شده نشان می دهد اسید چرب تک غیر اشباع بر روی فاکتورهای خطر بیماری های قلبی اثر مثبت می گذارد و اين ها را کاهش می دهد.

۵) روغن اووکادو جذب مواد مغذی را بیشتر می کند:

بر پايه مطالعه منتشر شده درون مجله Journal of Nutrition، اضافه کردن روغن آووکادو به وعده های غذایی می تواند جذب کارتنوئیدها درون غذا را افزایش دهد. کارتنوئیدها آنتی اکسیدان های افزایش دهنده سلامتی هستند که محلول درون چربی اند و برای جذب موثر به چربی نیاز دارند. مطالعه انجام شده نشان داد که اضافه کردن روغن آووکادو به سالاد می تواند جذب آلفا کاروتن، بتا کاروتن و لوتئین را افزایش دهد. کارتنوئیدهای خوراکی می توانند مزایای زیادی برای بدن داشته باشند و خطر ابتلا به سرطان های خاص و بیماری های چشمی را کاهش دهند.

عوارض جانبی احتمالی روغن آووکادو:

اگر به آووکادو حساسیت دارید باید از مصرف خارجی یا خوراکی این روغن اجتناب کنید. علاوه بر این افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ممکن هست به آووکادو و روغن اين نیز حساسیت داشته باشند. حساسیت به لاتکس به غذاهای خاصی همچون آووکادو، موز، کیوی و سایر موارد مرتبط هست زیرا این غذاها موادی درون خود دارند که درون لاتکس نیز یافت می شود.

اگر به لاتکس حساسیت دارید ممکن هست به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشید. آووکادو می تواند تاثیر وارفارین را کاهش دهد. وارفارین رقیق کننده خون هست که برای کندتر کردن لخته خون دسترس می شود. اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک خود مشورت نمایید.


منبع : مجله سلامت


 


مطالب پیشنهادی